Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 14:20

Λίγα λόγια για τον Α.Π.Σ. ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Κύριο

Συντάκτης:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ανάγκη να φτιάξουμε έναν ανοικτό σύλλογο απο όλους για όλους, έναν συλλογο με διαφάνεια, αγαπη, οργάνωση, ένα σύλλογο που θα πρωτοστατήσει στην Ελλάδα αρχικά, μία ομάδα ανθρώπων που αγαπάει τον τόπο αγαπα το αθλημα του Μαραθωνιου Δρόμου των υπεραποστάσεων, αλλά και των αθληματων αντοχής, όπως το τρίαθλο, η ποδηλασία, η Μαραθωνια κολύμβηση αλλά και η κωπηλασία.

Στον Ιστορικό τοπο του Μαραθώνα, με έδρα την πόλη του Μαραθωνα είμαστε έτοιμοι να ανοιξουμε την αγκαλιά μας σε όλους και όλες που αγαπουν την Ιστορια, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στο νέο εγχείρημα . Αποσκοπούμε να τους αγκαλιάσουμε όλους χωρίς διακρίσεις, χρώματος, θρησκείας ή φυλής, χωρίς διακρίσεις βάσει των αθλητικών τους επιδόσεων, χωρίς οικονομικα΄θρησκευτικά ή άλλα κριτήρια.

Σκοπός μας η αγαστή και η καλή και αρμονική συνεργασία με άλλους συλλόγους όμοιους με εμας, αθλητικούς και πολτιστικούς. Από τις 11-10-14 ο Α.Π.Σ. Μιλτιάδης Μαραθώνος εντάχθηκε στην ομοσπονδία της ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

Σας αναμένουμε όλους στην νεα μας οικογένεια, και στο καινούργιο μας ξεκίνημα!

Το Δ.Σ του συλλόγου σήμερα αποτελείται από τους:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 6/2019-6/2021
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΝΤΟΥΡΑΣ
 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΝΟΣ
 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΝΑΣ
 ΤΑΜΙΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΑΚΥΡΓΙΑΝΝΗΣ     
 ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ       ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΓΑΡΗΣ

Τηλ. επικοινωνίας: 2294097618

Κινητό: 6976608716

Fax: 2294097618

Σχόλια (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Αφήστε τα σχόλια σας

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος είναι μέλος της ΕΟΤΡΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου), του ΑΛΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης) και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου). Επίσης είναι επίσημο μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων)


Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδης Μαραθώνος

Λεωφόρος Μαραθώνος 1, 19007 Μαραθώνας

(Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου)