Don Corleone

Don Corleone

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 27.9.2020

O Α.Π.Σ Μιλτιάδης Μαραθώνα ο Πανελλήνιος Όμιλος Μαραθώνιας Κολύμβησης «Α.Λ.Σ» και η Llifeguard HELLAS, διοργανώνουν και προκηρύσσουν Αθλητική αναψυχή  ανοιχτής θαλάσσης στις 27 Σεπτεμβρίου 2020, με την ονομασία Triathlon1 Swim Μιλτιάδεια 2020 στον Όρμο του Σχινιά. Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο παραθαλάσσιο χώρο αναψυχής μπροστά από το RUSTY CANNON στην παραλία του Σχινιά (Λεωφ. Ποσειδώνος (ΤΈΡΜΑ), Μαραθώνας 190 07) είναι ένας παραθαλάσσιος χώρος αναψυχής με 100 μέτρα πρόσοψη στη θάλασσα και ιδιωτικό πάρκινγκ, wc, μπανιέρες και χώρο φύλαξης που θα διατεθεί στους φίλους κολυμβητές. Τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνος και με την συμπαράσταση και την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας  ΤΡΙΑΘΛΟΥ Ε.Ο.Τ.Ρ.Ι  με την Αδεια του λιμενικού και την περιφερειακη τουρισμου η συνάντηση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και μέρος των χρημάτων από το καθαρά έσοδα, εφόσον υπάρξουν θα διατεθούν στο Ίδρυμα Όραμα Ελπίδας. Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προφύλαξης των συμμετεχόντων που προβλέπονται λόγω COVID-19.

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ανακοινώνουμε την διεξαγωγή του 4ου κολυμβητικού αγώνα, που μετά την αναβολή λόγω μέτρων κατά του κορωνοϊού, θα γίνει αρχές Σεπτεμβρίου.

Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνα με την προκήρυξη του αγώνα, καθώς και συμπληρωματικά στοιχεία για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Οι διαδρομές παραμένουν όπως και στους προηγούμενους αγώνες δηλαδή 1.500 και 3.000 μέτρα και φυσικά τον παιδικό αγώνα μέχρι 12 ετών απόστασης 300 μέτρων.

 

Για το ΔΣ

Νικόλαος Βεντούρας

Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 21:26

Αναβολή 4ου κολυμβητικού αγώνα

Σε συνεδρίαση του ΔΣ του ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνα πάρθηκε η απόφαση για αναβολή του 4ου κολυμβητικού αγώνα. Έχοντας πάντα γνώμονα τους θεσμούς και την υγεία των αθλητών, αποφασίστηκε η αναβολή και όχι ακύρωση του κολυμβητικού αγώνα που θα γινόταν στην περιοχή του Σχοινιά στις 7 Ιουνίου. Ελπίζοντας ότι οι καλύτερες συνθήκες διεξαγωγής και ασφάλειας για όλους μας θα είναι στις αρχές Σεπτέμβρη, με επόμενη ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για τις εξελίξεις και την νέα ημερομηνία του αγώνα.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι

Εκ του Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μιλτιάδη Μαραθώνα, σας εύχονται το Άγιο Φως να μας γεμίσει με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και ελπίδα.

Οι δύσκολες στιγμές που περνάμε να μας δυναμώσουν και να βγούμε όλοι νικητές και υγιείς.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

 

Σε έκτακτο συμβούλιο το ΔΣ του ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνα, έλαβε ομόφωνη απόφαση για προσωρινό "πάγωμα¨ όλων των ομαδικών αποστολών σε αγώνες εσωτερικού εξωτερικού μέχρι το τέλος του Απριλίου, ακολουθώντας τις οδηγίες υγείας του κρατικού μηχανισμού. Με ιδιαίτερη ευαισθησία για την ασφάλεια των αθλητών μας και των συνανθρώπων μας την δύσκολη αυτή περίοδο, συμμετέχουμε ενεργά αναστέλλοντας προσωρινά τις ομαδικές δραστηριότητες.

Ξεκινούν οι εγγραφές για τον 4ο Κολυμβητικό Αγώνα Παράπλους "Triathlon1 Swim"

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη των αγώνων Μιλτιάδεια 2020 του ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνα, με πρώτο αγώνα της χρονιάς τον Κολυμβητικό αγώνα που γίνεται για 4η φορά στον κόλπο του Μαραθώνα. Μετά την περσινή ακύρωση λόγω εκλογών, και φέτος θα περιλαμβάνει τις παρακάτω διαδρομές: 3.000 μέτρα (4 κύκλοι των 750 μέτρων), 1.500 μέτρα (2 κύκλοι των 750 μέτρων) και ο παιδικός αγώνας των 300 μέτρων για παιδιά από 8 έως 12 ετών.

Αναβολή αγώνα για τις 17/5/2020

Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ) και τα αθλητικά σωματεία στίβου Ναυπλίου (Γ.Ε. Αργολίδας, Αργολίδα 2.000), σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την υποστήριξη της Δ/νση Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας του Επιμελητηρίου Αργολίδας και του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, προκηρύσσει, διοργανώνει και προσκαλεί στην αθλητική Διοργάνωση:

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 17:38

Τα δυσάρεστα νέα της ημέρας

Μες την ζωή είναι τα δυσάρεστα νέα και δυστυχώς αφορούν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου μας. Η αναφορά γίνεται για τον Αλέξανδρο Κοκκίδη που δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας. Ο Αλέξανδρος Κοκκίδης απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών και η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης. Ο Αλέξανδρος ήταν από τα σημαντικά ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου μας, με ενεργή δράση στα πρώτα βήματα του ΑΠΣ Μιλτιάδη. Η συμμετοχή του στις δραστηριότητες του Συλλόγου ήταν συνεχής. 

Ευχόμαστε τα συλλυπητήρια μας και κουράγιο στην οικογένειά του.

Εκ του ΔΣ του ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος 

Βράβευση συμμετεχόντων στους αγώνες του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας 2019

Αθλητές του συλλόγου μας θα βραβευθούν σε μια ιδιαίτερη γιορτή που θα γίνει την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στον χώρο του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου στις 17:30 το απόγευμα, για τον τερματισμό και τις επιδόσεις τους στους αγώνες 5, 10 χιλιομέτρων και μαραθωνίου στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2019 . Η λίστα με τους βραβευθέντες είναι η παρακάτω:

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 13:56

Χριστουγεννιάτικες ευχές

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδης Μαραθώνα σας εύχεται ευτυχισμένο, γεμάτο υγεία και δημιουργικό το 2020.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να γεμίζουν τις ψυχές μας με αγάπη και αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη αυτές τις ημέρες.

Ας κρατήσουμε τις πιο θετικές σκέψεις και με τον ερχομό του 2020 να τις υλοποιήσουμε.

Καλή χρονιά και ραντεβού με την πιο καλή μας διάθεση στα δεκάδες αθλητικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν στην χώρα μας.

 

Εκ του ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Βεντούρας

Σελίδα 1 από 5

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος είναι μέλος της ΕΟΤΡΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου), του ΑΛΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης) και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου). Επίσης είναι επίσημο μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων)


Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδης Μαραθώνος

Λεωφόρος Μαραθώνος 1, 19007 Μαραθώνας

(Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου)