2ο Lifeline Run, με αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ., 2,5 χλμ. και 600μ.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 θα διεξαχθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ το 2ο Lifeline Run, με αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ., 2,5 χλμ. και 600μ.

Η διαδρομή είναι επίπεδη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Τον αγώνα διοργανώνουν ο ανθρωπιστικός οργανισμός «Γραμμή Ζωής Ελλάς» (Lifeline Hellas, a href=”http://www.lifelinegr.org/” target=”_blank” rel=”noopener” data-saferedirecturl=”www.lifelinegr.org), η MARATHON TEAM GREECE by Maria Polyzou και το Ο.Α.Κ.Α. (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών Σπύρος Λούης), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

  Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου με την επωνυμία a href=”https://runnermagazine.gr/kalentari/140085/lifeline-run-2024/” target=”_blank” rel=”noopener” data-saferedirecturl=”Lifeline Run 2024, ενημερώνει ότι οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές για τους ενδιαφερόμενους δρομείς μέχρι την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 12 το βράδυ.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο: a href=”https://eggrafes.mysportevent.gr/product-category/lifeline-run/” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener” data-saferedirecturl=”https://eggrafes.mysportevent.gr/product-category/lifeline-run/

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι άνδρες και γυναίκες άνω των 12 ετών για τους αγώνες των 10χλμ. & 5χλμ. και χωρίς όριο ηλικίας για τον περιπατητικό αγώνα, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα.

Ο 2ος Φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου με την επωνυμία Lifeline Run 2024 συνδιοργανώνεται από τον ανθρωπιστικό οργανισμό «Γραμμή Ζωής Ελλάς» (Lifeline Hellas) a href=”https://www.lifelinegr.org/” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener” data-saferedirecturl=”www.lifelinegr.org,την MARATHON TEAM GREECE by Maria Polyzou και το Ο.Α.Κ.Α. (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών ¨Σπύρος Λούης¨), με σκοπό την υποστήριξη των νοσοκομείων παίδων της Αθήνας «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού» με την προσφορά θερμοκοιτίδων. Όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για αυτό τον σκοπό.

Email: info@mysportevent.gr / lifelinegr@pkfond.rs

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ  !!!
 
a href=”https://eggrafes.mysportevent.gr/product-category/lifeline-run/” target=”_blank” rel=”noopener” data-saferedirecturl=”/eggrafes.mysportevent.gr/product-category/lifeline-run/&source=gmail&ust=1728025498336000&usg=AOvVaw21LcXOb7jeMdQC43QzgvIm”>https://eggrafes.mysportevent.gr/product-category/lifeline-run/
 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2109828002

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Μιλτιάδης Μαραθώνος"

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος είναι μέλος της ΕΟΤΡΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου), του ΑΛΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης) και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου). Επίσης, είναι επίσημο μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων).

Σύλλογος

Λεωφόρος Μαραθώνος 1, Τ.Κ. 19007, Μαραθώνας (Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου)

Ακολουθήστε μας

© 2026 Α.Π.Σ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ – Created by WebPlusDesign | All Rights Reserved